Egyedi weboldal készítés

EGYEDI WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Ma már az emberek nagy része az internet segítéségével próbál megoldást találni felmerülő problémáira.

Elkerülhetetlen, hogy lépést tarts a fejlődéssel és megjelenj az online világban. Egy jó döntéssel számtalan új ügyfélre tehetsz szert, amivel megtöbbszörözheted bevételed.

Minden induló vagy már működő vállalkozás számára, aki a jelen korban szeretne érvényesülni, annak nem kiváltság, hanem elvárás az online jelenlét. Az úgynevezett Y generáció már felcseperedett és kivétel nélkül az internet segítségével tájékozódik. Ez a tendencia megfigyelhető az idősebb generációk körében is.

Sokan úgy gondolják, hogy elég létrehozni egy céges Facebook fiókot, hiszen azon keresztül könnyen elérhetőek az emberek. Ez részben igaz, szuper kommunikációs eszközként használható, de ne felejtsük el, hogy ez a platform nem a Tiéd. Bármikor előfordulhat, hogy kiveszik alólad ezt a csatornát és kezdheted előröl felépíteni digitális jelenléted.

Hozz egy jó döntést és bízd profikra weboldalad vagy webáruházad elkészítését!

HOGYAN DOLGOZUNK?

Igény felmérés

Megismerjük elképzelésed és közösen meghatározzuk, hogy milyen célokat szeretnél elérni új weboldaladdal.

Egyedi tervezés

Az igényfelmérés alapján megtervezzük weboldalad egyedi arculatát. Mi minden esetben a vállalkozásodra szabjuk oldalad megjelenését.

Programozás

Miután elfogadtad weboldalad arculatát megkezdjük az oldal programozását, amit szintén az igényeidre szabunk.

Publikálás

A közös tesztelések után tartunk egy oktatást, hogy Te is bármikor könnyedén kezelhesd weboldalad. Ezután elérhetővé tesszük a nagy közönség számára.

MIT NYÚJTUNK A SZÁMODRA?

Egyedi letisztult dizájn

Minden esetben az igényeid alapján egyedi oldaltervet készítünk. A tervezésnél figyelembe vesszük a felhasználói élményt és egy könnyen navigálható weboldal kialakításra törekszünk.

Keresőbarát kialakítás

Weboldalad készítésénél kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a látogatóid mellett a Google kereső is pozitívan értékelje oldalad.

Reszponzív és mobilbarát kialakítás

Az emberek különböző eszközökön böngésznek, így az általunk elkészített weboldalak tökéletesen jelennek meg bármilyen okos eszközön.

Egyedi adminisztrációs felület

Az általunk elkészült weboldalak egyedi adminisztrációs felülettel rendelkeznek. Minden felesleges funkciót kiiktattunk és csak azokat hagytuk meg amire szükséged van.

Garancia

Minden projektünkre garanciát vállalunk és a termék átadása után sem engedjük el a kezed, a továbbiakban is készséggel állunk rendelkezésedre.

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

Neked is segíthetünk?

Az alábbi űrlapot kitöltve tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Kérlek, írd le, hogy miben lehetünk a segítségedre és amint lehet a megadott elérhetőségeiden felvesszük veled a kapcsolatot!