Remarketing hirdetés

A remarketing egy olyan hirdetési célzás, amely segítségével azon felhasználóknak jeleníthetünk meg hirdetéseket, akik már korábban jártak a weboldalunkon vagy használták alkalmazásunkat.

A remarketing segítségével pontosan tudjuk, hogy mely aloldalunkat, termékünket vagy szolgáltatásunkat tekintette meg a felhasználó, így akár személyre szabott ajánlatot is nyújthatunk a számára. A remarketing célzással a korábban vásárolt ügyfeleinket is elérhetjük és további vásárlásra ösztönözhetjük: Mobiltelefon mellé vásároljon tokot is.

Az oldalunkra érkező látogatók nagy része vásárlás vagy feliratkozás nélkül tovább lép, így potenciális vásárlókat, ügyfeleket veszítünk. A remarketing hirdetés célzása segít nekünk elérni a korábbi érdeklődőket a Google Adwords és Facebook rendszerében, így további új esélyt kapunk a vevőszerzésre!

Szeretnél több vásárlót weboldaladra?

A konkurencia valahogy mindig megelőz? Nem találnak rád az értékes látogatók? Kevés a vásárlód?

Ha a fenti kérdések közül legalább egyre igen a válaszod, akkor jó helyen jársz! Hitvallásunk, hogy segítsük vállalkozásod előre haladását. Hiszünk benne, hogy segítségünkkel számos új megrendeléssel gyarapodhat céged.