Online marketing

MIÉRT VAN SZÜKSÉGED ONLINE MARKETINGRE?

Érvényesülni szeretnél az online világban? Akkor nem elég, hogy van egy jó weboldalad, azt meg kell ismertetned a célközönségeddel.

Ha eddig úgy vélted, hogy majd megtalálnak a vásárlók, akkor ki kell hogy ábrándítsalak. Ahhoz, hogy valós érdeklődök érkezzenek a weboldaladra igen sok munkára lesz szükség, de van egy jó hírem is!

Segítünk Neked beindítani weboldalad forgalmát és közösen megtöbbszörözzük eddigi bevételed!

Mikor lehet ránk szükséged?

Ha van egy webáruházad és terméket szeretnél árulni vagy egész egyszerűen van egy weboldalad ahol a szolgáltatásod, idődet értékesíted.

Az online marketing segítségével célzottan olyan látogatókra tehetsz szert, akik potenciális vásárlóid vagy ügyfeleid lehetnek. Egyszerűen hirdethetsz a megfelelő időben a megfelelő embernek.

Ne tétlenkedj, konkurenciád már aktívan használja az online hirdetési felületeket és vásárlókat csábít el előled!

HOGYAN DOLGOZUNK?

Stratégia megtervezése

Munkánk többről szól, mint hogy az aktuális ajánlatod meghirdetjük. Stratégiát állítunk fel online megjelenésedre, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el.

Technikai beállítások

Az online hirdetések nagy előnye, hogy szinte minden mérhető. Minden olyan technikai beállítást elvégzünk weboldaladon, ami segíti közös munkánkat. A beállításokkal ellenőrizhetjük eredményességünket és remarketing listákat is létrehozhatunk.

Folyamatos optimalizálás

Kampányainkat napi rendszerességgel vizsgáljuk és optimalizáljuk. Hirdetéseinket folyamatos A/B tesztelésnek vetjük alá, hogy a megfelelő embernek a megfelelő időben a megfelelő üzenetet mutassuk meg.

Rendszeres riport

Havi rendszerességgel küldünk egy részletes riportot az előző havi teljesítményről.

MIT NYÚJTUNK A SZÁMODRA?

AdWords hirdetés

A Google AdWords segítségével a keresők számára jeleníthetsz meg hirdetéseket, így azokat a felhasználókat célozhatod meg akik pont a Te terméked/szolgáltatásod iránt érdeklődnek. A keresőhirdetések mellett lehetőséged van banneres úgynevezett Display hirdetések futtatására is.

Facebook, Instagram hirdetés

A statisztikák alapján 5,5 millió magyar használja a Facebook-ot. Miért hagynád ki ezt a nagyszerű csatornát? A Facebook kampány beállítási lehetőségeivel célzottan hirdethetsz a megfelelő embereknek. A megtérülés pedig átlagon felüli eredményeket hozhat.

Keresőoptimalizálás

Egy hosszú távú online marketing stratégiából nem hiányozhat a keresőoptimalizálás. Általánosságban elmondható, hogy oldalad minél előrébb helyezkedik el a keresőben egy-egy kifejezésre, annál több látogató érkezik.

Remarketing hirdetés

Mi nem vesztegetünk el egyetlen látogatót sem. Stratégiát készítünk és profi remarketing kampányt állítunk be minden korábbi weboldal látogató számára.

AKIK MÁR MINKET VÁLASZTOTTAK

Neked is segíthetünk?

Az alábbi űrlapot kitöltve tudod felvenni velünk a kapcsolatot. Kérlek, írd le, hogy miben lehetünk a segítségedre és amint lehet a megadott elérhetőségeiden felvesszük veled a kapcsolatot!